Welkom

Aangezien de feestdagen voor de deur staan, willen we u graag de mogelijkheid bieden om thuis van een heerlijk kerstdiner te genieten. Vandaar dat wij ook tijdens de kerstdagen bezorgen!

U kunt à la carte bestellen of kiezen voor ons Kerstmenu. Het Kerstmenu kunt u hier vinden en à la carte menu kunt u hier vinden.

Daarnaast kunt u ook genieten van onze overheerlijke wildgerechten:

Wildsoep    €6,25

Wildpasteitje    €7,00

Wildschotel    €28,50

Hazenbout    €28,50

Tijdens de kerstdagen leveren wij vanaf 12 uur 's middags.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van een verse warme maaltijd. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om allereerst de voorgerechten te leveren en daarna het hoofdgerecht en het dessert een uur later te leveren. Dit kan in overleg met ons.

Het is mogelijk om tot en met 23 december telefonisch te bestellen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat alle voorbereidingen op tijd klaar zijn.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken: +31 40 221 2579

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 13.00 tot 20.00 uur.

Met vriendelijke groet,

 

Team De Doelen

Toen in het jaar 712 Waalre nog geen groenfontein in de Kempen was en nog de naam Waderloo droeg, stichtte St. Willibrordus daar een houten kerkje. Het kerkje werd in de 12e eeuw vervangen door een Romaans stenen gebouw, dat thans nog bestaat. Aan de voet van het kerkje werd in het begin van deze eeuw een café - restaurant gebouwd. Achter het café kwam een handboog - schietbaan te staan die al snel de naam “De Doelen” kreeg. Vandaar ook dat het café evenals het restaurant al vlug deze naam overnamen.

 

 

Toen in 1987, Jan en Wilma Bakermans de uitbaters werden, begonnen zij direct aan een grondige vernieuwing van gebouw en interieur.

In 1994 werd de laatste hand gelegd aan deze metamorfose. Onder het beluisteren van de klanken van het carillon van het oude St. Willibrorduskerkje, kunt u gebruik maken van de keukenfaciliteiten die café - restaurant “De Doelen’ u biedt. Terwijl Wilma de gasten in het café en het restaurant op een ongedwongen wijze bedient, staat chef-kok Jan in de keuken om zijn gasten het allerbeste voor te zetten en het hun naar de zin te maken.

 

Wij hopen dat u mag genieten van de culinaire genoegens die “De Doelen” voor u in petto heeft; en laat u zeker niet na om uw speciale wensen kenbaar te maken. Ook voor bruiloften en partijen leent de zaal zich uitstekend en natuurlijk kunnen speciale arrangementen met u gemaakt worden.

 

Eten bij "De Doelen" is een schot in de roos.

 

Dagelijks geopend van 13:00 u tot 01:00 u
Op woensdag gesloten